Du kender måske det her?

Du vil gerne bruge video i din markedsføring, fordi du ved, at budskaber med video glider lettere igennem. Du ser selv videoer på Linkedin, Facebook eller i nyhedsbreve og tænker, det der kan vi også gøre. Fortælle kunderne om vores produkt, så de forstår det. En enkel video med et klart budskab. Knivskarpt, ingen dikkedarer.

Du har måske forsøgt?

Hvor svært kan det være at optage en video med din smartphone? Du gør det jo hjemme, af børnene, til fester, på ferier. Gode videoer, hvor det ikke gør noget, at billedet ryster lidt. Filmen til din virksomhed kræver bare noget ekstra.

Måske har du forsøgt at lave optagelser til virksomheden?

Du kom desværre til at filme op i mod et vindue og det hele blev mørkt. Eller det blev uskarpt. Eller også blev lyden underlig at høre på med en masse baggrundsstøj. Det hele rystede. Eller beskæringen af billedet (framing af f.eks en interviewperson) så helt forkert ud med alt for meget luft over hovedet eller filmet klos op ad en væg. Fortsæt selv listen…

(Igennem 25 års arbejde med video, har jeg stort set begået alle de fejl, man kan, når man optager video. Og det er mange. )

Og måske har du så tænkt:

”Hvorfor skal det være så bøvlet at lave video. Det burde være enkelt”. Og hvis du ringer til et filmproduktionsselskab, så får de måske talt din gode ide om en simpel og let fattelig video op til en kreativ film med et budget på 30.000 kr + moms.

Her lige et fif: Det behøver ikke koste 30.000 kr + moms. Du kan sagtens selv lave optagelsen. Lige der i din lomme, eller ved siden af din pc ligger din smartphone. Den indeholder med garanti et glimrende kamera.

Du skal bare lære tre ting:

 • Hvordan du bruger dit kamara professionelt.
 • Hvilket indhold dine film skal have, så de markedsfører din virksomhed.
 • Hvordan du klipper filmene sammen.

Jeg kan lære dig alle tre ting på én dag. Så du undgår de mest indlysende fejl:

Indhold grundkursus i mobilfilm:

 • Du lærer psykologien bag markedsføring med video.
 • Du ser eksempler, der virker og får omsat det til din virksomhed.
 • Du lærer det tekniske: Hvordan du forvandler din mobil til et proff kamera.
 • Du lærer, hvordan du laver præsentable optagelser, knivskarp billedbeskæring og fremragende lyd.
 • Du lærer at lave et interview.
 • Du får opskriften på 3 enkle filmtyper, lige til at tage med hjem til din virksomhed.
 • Du laver optagelser og får feed-back.
 • Du lærer om redigering af video i Adobe Premiere Pro.
 • Hosting af video og upload på sociale medier.

 

Kursus i Århus og København. Tilmelding:

https://iphonefilmforvirksomheder.nemtilmeld.dk