Du vil gerne have en film, der når ud til seerne og sælger dit budskab. Før du går i gang med din filmproduktion, kan du med fordel overveje følgende:

Hvor vil du ses:

  • Hvor skal din film vises? Er det på hjemmesiden, som en reklame, på en messe, film til sociale medier eller  i et nyhedsbrev? Måske en film, der kan bruges flere steder.
  • Kan een film fortælle jeres budskab, eller er du bedst tjent med at splitte indholdet op i flere små film?

Det er vigtigt at gøre sig nogle tanker om, hvor filmen skal vises, fordi det giver et fingerpeg om form, indhold og varighed. En reklamefilm er kort og enkel i sit budskab, hvorimod en film til et nyhedsbrev i nogle tilfælde gerne må være længere og gå mere i dybden med indholdet. Det afgørende er, hvor du møder seerne (dine potentielle kunder) og hvad de skal have ud af din film.

Form og indhold:

  • Er det en præsentationsfilm af virksomheden?
  • En kundereference eller en medarbejderfilm?
  • En animationsfilm, der forklarer processer og viser sammenhænge?

Overvej form og indhold til din film. Hvilke budskaber skal formidles og hvordan? Er det jeres særlige kunderservice, der skal fortælles om? Er det et specielt produkt, der skal i fokus?

Og hvordan kunne du tænke dig, at det bliver formidlet? Med en professionel speak, bullets der kommer ind over billeder og fortæller en historie. Kan man lade interviewpersoner fortælle? Måske er det igen en blanding men overvej filmens hovedbudskab nøje.

Hvad koster det?

I Click Film er prisen alene afhængig af, hvor meget tid vi skal bruge på opgaven. Produktion kan inddeles i de her faser:

  • Idefasen/manuskript
  • Optagelse
  • Redigering/efterberabejdelse

Hvis du vil have mest for pengene, kan du overveje, hvor meget tid, der skal bruges på ovenstående. Kan du selv skrive et udkast til ide/manuskript? Er det muligt at samle optagelser på en dag? Vi har lavet optagelser til helt op til 8 små film på een dag. Og i de tilfælde er det klart, at stykprisen på hver enkelt film bliver billigere.

Priser i Click Film:

1/1 dags optagelse, fotograf, producer + udstyr.. kr 7.500

1/2 dags optagelse, 4 timer………………………………. kr 3.750

Redigering, grafik, efterbearbejdelse ………………. kr 850 pr time

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at komme videre med din film?

Brug kontaktformular eller send mail til: mikael@clickfilm.dk

eller ring tlf 22393490