Du er sikkert allerede godt i gang med at planlægge resten af årets aktiviteter og virksomhedens kommunikation ud til kunderne.

Julen er en unik mulighed for at give kunder og samarbejdspartnere et sidste indtryk af året i jeres virksomhed. I Click Film lavede vi sidste år den her julefilm for Mobile Industrial Robots, MIR. En film, der blev sendt ud til kunder og samarbejdspartnere for den fremadstormende robotvirksomhed:

Filmens mål var, at kunder og samarbejdspartnere skulle se virksomhedens medarbejdere på en ny og overraskende måde. Ingeniører, programmører, salgsfolk klædt ud som nisser og alfer, der arbejder i julemandens værksted. Men MIR gør det ikke kun for sjov, for det er også robotternes værdi for kunderne, der bliver kommunikeret, så den huskes.

Value Propositions I julemandens værksted

Så det er en investering i at virksomhedens budskaber, Value Propositions, bliver kommunikeret på en ny og overraskende måde. Det er den slags budskaber, der sætter sig fast og bliver husket. Også i mødelokalet, hvor beslutningerne senere bliver truffet.

Det din virksomhed vinder ved at sende en julefilm er:

  • Mulighed for at vise produkt og funktionaliteter i en helt ny kontekst.
  • Kommunikere med humor, der bliver husket.
  • Apellere til følelser hos modtagere/samarbejdspartnere.

Men det er nu, du skal i gang, hvis du gerne vil give dine kunder en julehilsen med wow-effekt. 

Her er julepakken:

Den tid, du skal bruge på julefilmen er kun de 20 minutter, det tager at ringe og aftale indholdet + selve optagelsen, resten klarer vi.

Først til mølle: Af hensyn til øvrige produktioner her i efteråret, så har vi i Click Film i år kun mulighed for at producere tre julefilm inden 1. december. Så tøv ikke for længe med at booke.

Ring 22393490 eller skriv på mikael@clickfilm.dk og få sparrig på din julefilm.

De bedste hilsner

Mikael Johnsen