22 39 34 90 mikael@clickfilm.dk

Click Film

Click Film er et lille produktionsselskab med base i Filmby Aarhus. Vi hjælper virksomheder og organisationer med at formidle deres budskaber med video. Vi laver film, der har autencitet, personlighed og troværdighed. Det er ikke kun smukke motiver og lækker musik, der virker, når man skal markedsføre sig med film. Interview og indhold skal være skarpt vinklet for at nå ud til modtagerne.

Glade kunder

Det siger kunderne:

"Vores Glad Kunde-film er blevet helt fantastisk. Vi er meget stolte og tilfredse med resultatet. Filmen er røget direkte på forsiden af vores hjemmeside, og vi tror, at filmen vil bakke vores sælgere op så de har nemmere ved at sælge os som virksomhed."

Johnny Hansen, iAdvice

Visma Konsulent
"Jeg har været meget tilfreds med kvaliteten, timingen og leverancerne fra Click Film. De er virkelig dygtige og meget professionelle. Det har især været meget værdifuldt for os at få sparring på form og indhold, så vi idag står med en film, der fuldt ud har levet op til vores forventninger. Jeg kan anbefale Click Film til enhver større eller mindre virksomhed, der har brug for profilering eller dokumentation med video".

Adam Svendsen, Arla Foods

Senior Manager
“Vi bruger Mikael Johnsen/Click Film til flere ting, men han er især skarp til at lave kundecases på video for Jyske Bank. Det er kundecases, der viser, hvilket udbytte nogle af vores erhvervskunder har af rådgivning i banken. Mikael er fremragende til interview og vinkling, så vores cases fremstår klart og let forståeligt”.

Lasse Høgfeldt, Jyske Bank

Kommunikationsdirektør
“Det er helt utroligt så godt den film virker. Den er meget levende og personlig og formidler virkelig budskabet. Den blev også rigtig godt modtaget på vores store kick-off for hele koncernen. De var også overraskede over, at det kunne laves til så overkommelig en pris”.

Helle Justenborg, Kelly Services

Branch Manager

Gratis videokursus: Lær at lave flotte film med mobilen