22 39 34 90 mikael@clickfilm.dk

Få en flot reklamefilm og slip ind alle vegne (også hos dem, der siger nej tak til reklamer)

Når vi producerer reklamefilm, så er det vigtigste at få den rigtige ide. Så filmens budskab, når ud til din målgruppe og dine potentielle kunder. Og det er hvad enten filmen skal vises i biografen, på TV eller på sociale medier.

Hvad er det for en stemning, vi skal formidle? Hvad er det for en historie, der lige præcis får jeres reklamefilm til at gå rent ind hos jeres kunder. Vi er eksperter i at omsætte de gode ideer til film, der sætter sig fast i bevidstheden. Og kan ses på din hjemmeside, på sociale medier, på YouTube. Og sætter sig fast. På nethinden og under huden. Det kan ses på bundlinjen hos de virksomheder, der allerede er gået til reklamefilmen.

 

Det er meget godt, men hvad koster det så?

Prisen afhænger lidt af omfanget af optagelser, om der skal ekstra lys til eller statister eller animeret grafik eller en hel masse andet. Men vi kan berolige dig med, at du med os som samarbejdspartner kun betaler for den tid, vi bruger på at producere din film. Her er ikke noget fordyrende led i form af et reklame- eller mediebureau.

Trusted-film

MyPlanet

Det lyder fantastisk. Hvordan kommer vi i gang?

Du ringer til mig på tlf. 22393490 – eller sender mig en mail lige her.

(Du er også velkommen til at ringe, hvis du bare gerne vil vide lidt mere. Det er helt gratis og uforpligtende. Jeg bider ikke, men inviterer gerne på en kop kaffe – eller kigger forbi til en kop hos dig?)

Undgå at købe den film, du alligevel ikke har brug for

Var det ikke lige det, du søgte? Du kan læse mere om dokumentar- og kampagnefilm lige her: