EG sælger digitale produkter med videocases. Jeg ved det, for jeg har igennem otte år produceret henved 50 af dem for IT-virksomheden.

Marketing Dialogue Manager fra EG, Karen Dyhr Pedersen, fortæller, at et af deres greb er at skaffe leads og nye kunder med meget korte videoer.

“Vi har tidligere lavet længere videocases på 3-4 minutter, men der faldt folk fra. Så hellere dele det lidt op og lave een video om  fordele og een om brug af løsningen for eksempel. Det er de korte, skarpe budskaber, der virker”, fortæller Karen Dyhr Pedersen.

Her er en testimonial på video for EG MalerKalk: Den er ikke særlig lang, 54 sekunder for at være helt præcis, og handler kun om en kundes fordele ved at bruge løsningen:

Desuden bruger EG nogle dialogbokse på videoen, som er med til at understrege det, der bliver sagt i interviewet.

“Pointerne i de her testimonials skal være så enkle og klare som muligt, så de fleste kan forholde sig til dem. Så kan seerne se sig selv bruge løsningen”, siger hun.

Om valget af Click Film som samarbejdspartner siger hun:

“For os er det vigtigt, at I selv kan løse hele opgaven ude hos kunden. Vi behøver ikke være med til optagelser. Og når vi på den måde sender en repræsentant ud til vores kunder, så er det afgørende, at I er professionelle og ikke spilder vores kunders tid. Og det er I rigtig gode til”, siger Karen Dyhr Pedersen.

Se flere eksempler og læs mere om kudecases på video her

Hent gratis guide til perfekte optagelser  her