Undgå bøvl med redigering: Prof klip af mobilvideo

Måske har du prøvet det her: Du har lavet nogle videooptagelser med mobilen og skal nu bare ha det klippet sammen til en lille film. Du åbner et redigeringsprogram som feks Adobe Premiere Pro og går i gang for, hvor svært kan det være.

Du kommer i gang, men så vil du lige ha skrevet noget tekst ovenpå. Eller fjerne noget irriterende baggrundslyd, eller justeret i farverne. Og pludselig kommer du til at sidder at rode med nogle funktioner, du ikke er bekendt med, fordi du ikke bruger klippeprogrammet til daglig. Og så går du i stå.

Klip på ingen tid

I Click Film har vi hjulpet en del marketingsfolk fra forskellige virksomheder med netop det. At klippe deres mobil videooptagelser, og få det til at se godt ud. På ingen tid. I hvert fald meget hurtigere, end de selv kunne gøre.

Vi er vant til at bruge programmet og har mange års erfaring i at sætte os ind i nyt materiale og få det til at spille. Det er et af de områder, hvor jeg oplever, at vi kan tilføre størst faglige udbytte for vores kunder til en billig penge. Vi har en timepris på redigering på 950 kr og det er tager som regel ikke mere end en time eller halvanden at klippe mobilvideo optagelser sammen.

Send med wetransfer

Arbejdsgangen i redigering af mobilvideo er enkel. Du sender optagelser til os med WeTransfer med en kort beskrivelse af filmen, og senest næste hverdag kl 9 har du et udkast til færdig film i indbakken. Der er mulighed for rettelser og justeringer inden endelig godkendelse.

Eksempler på videoer her:

Eksempel på iphonefilm eller mobilvideo klippet sammen med musik, logo og grafik.

Eksempel på mobilvideo optaget på iPhone og klippet sammen i Adobe Premiere Pro. Redigering af interview + musik og logo.

For mere info kontakt: mikael@clickfilm.dk eller ring tlf 22393490

Næste
Næste

Employer branding film med fuldt fokus på medarbejderne