Videoproduktion i en ny virkelighed

Vores måde at arbejde på er på kort tid blevet ændret. Lige som den måde, vi omgås hinanden er blevet ændret.

En af vores kunder, IT virksomheden EG/Aspect4, skulle i denne uge have afholdt en stor konference på Comwell Kolding, hvor de ville præsentere nyheder i Aspect4 (det er software, der automatisere administrative processer).

Det blev virksomheden nød til at aflyse pga smittefare. Men for alligevel at nå ud til deres kunder med nyheder og budskaber, så blev vi hyret til at optage en præsentation direkte til kameraet med direktør, Steen Ravn.

Deres kontor var tomt, så det var derfor en ganske udmærket location. Både med hensyn til billede, lyd og ja, den nye virkelighed med smittefare. Min kollega, fotograf Victor Krøyer, mødte op, lavede optagelserne og gav sparring på præsentationen.

Billedmæssigt kom det til at se sådan ud:

 
 
Videopræsentation direkte til kamera

Videopræsentation direkte til kamera

 

Vi valgte de bedste takes ud og klippede optagelserne sammen.

Og i tirsdags kunne de så sende en alternativ præsentation ud. Ikke den præsentationsdag, de havde regnet med, hvor man mødtes, netværkede og lærte de nye features i produktet bedre at kende. Det var i stedet en digital version med præsentationer, slides, videocases fra brugere og masser af digitalt indhold, som kunderne kunne dykke ned i. Over en kop kaffe hjemme foran computeren, som han tilføjede.

Videopræsentationer kan stadig noget med at bringe folk tættere sammen, selv om vi er på afstand.

De bedste hilsner

Mikael Johnsen

Læs mere om, hvordan du kan bruge film- og videomarkedsføring i din virksomhed

Forrige
Forrige

Case: nye muligheder for brug af video i onlinekursus

Næste
Næste

Film om mennesker og moderne boliger til Landsbyggefonden