Profilfilm: HAMA perlernes historie

Hvordan koger man en virksomheds historie ned til en speak på 3 minutter? Hvordan fortæller man en lille bid af den store historie og gør den seværdig og interessant. Malte Haaning Plastic A/S er en familieejet dansk virksomhed med hjemsted i Nykøbing Mors. Kendt for perler og plastikplader af børn og voksne. Vores film for HAMA blev en rejse ind i perlernes lille verden.

Forberedelse og kanelsnegle

Emil og jeg brugte god tid på forarbejde og research til denne profilfilm. Vi brugte en hel dag på at tilrettelægge kameravinkler og planlægge opstilling af lys i produktionslokalerne. Samtidig fik vi god til til at mødes med de tre søstre, der i dag ejer og driver virksomheden sammen med deres mor, som kom forbi med hjemmebagte kanelsnegle til mødet.

Det betyder noget at mærke stemningen og den særlige ånd, der er på virksomheden i byen ved Limfjorden. Og den forberedelse var nok medvirkende til at vi efterfølgende skrev et manuskript, som de godkendte med få rettelser.

Leg med farver, kontraster og lys

Vi lavede optagelser over to dage, både nat- og dagsoptagelser. Vi mødte velvillighed og hjælpsomhed fra medarbejderne, der måtte gøre flere ting igen og igen, før den var i kassen.

Som de billedfolk, vi er, så elsker vi at lege med farver, kontraster og lys, og det var der rig mulighed for i perlernes univers. Nogle gange kan man til en profilfilm nå at lave alle optagelser på en dag, men her var to dage påkrævet.

Film til messer og præsentation

Filmen blev klippet sammen over nogle dage, og vi fik hjælp af en nøje udvalgt speaker, der er rigtg god til at formidle stemning. Filmen skal nu bruges af Malte Haaning Plastic A/S til at vise deres produktion. Den skal vises til messer og som infofilm til den Safaripark, der er ved virksomheden.

Her er det endelige resultat:


Se eksempler på flere profilfilm her:

https://www.clickfilm.dk/profilfilm










Forrige
Forrige

Sådan forbereder du din kunde på en testimonialvideo

Næste
Næste

R8dio: Det er en anden tid nu