R8dio: Det er en anden tid nu

Mikael Bertelsen ringede et par uger før jul og spurgte, om jeg ville producere en musikvideo for R8dio. Han sagde, at vi skulle ramme den der lidt døde periode imellem jul og nytår med en kommentar til sexisme og den interne TV2 video, hvor Michael Dyrby kejtet danser rundt iført guitar og jakkesæt.

Det var mærkeligt, at han ringede den morgen. Jeg havde dagen før, hørt ham med sin nedtonede stemmeføring sælge julelys fra en bod i Skuldborg i den eneste podcast, jeg følger med i: ”Undskyld vi roder”.

Jo mere, jeg tænkte over det, så er Kirsten Birgit den mest oplagte til at kommentere og afrunde debatten om sexisme, der med rette har fyldt en del i år.

Da jeg var ung og ansat som klipper i The Company i 80’erne og 90’erne, var jeg med til at lave en del musikvideoer for CV Jørgensen, Gnags, På Slaget 12, Nanna m.fl. Men det er en anden tid nu og for at ramme rigtigt her, ringede jeg til min gamle elev/lærling, Kristian Regel. Han var heldigvis med på ideen, for Kristian kan noget særligt med musikvideoer.

Det er en gave at lave noget, man brænder for - i mit tilfælde filmproduktion - sammen med nogle dygtige folk. Her tænker jeg både på Mikael Bertelsen og Mads Brügger og hele holdet bag R8dio, men også på samarbejdet med Kristian Regel. Det er en fornøjelse, at elever, der har været her i det lille firma bliver hængende, og vi udvikler os sammen i nye produktioner.

Og fedt at mærke den gejst og energi, der er fra folkene i R8dio. Allerede der i første telefonsamtale fortalte Mikael Bertelsen ivrigt, at han lige havde bestilt de to Daft Punk hjelme på e-bay. Sådan, nu rykker vi:-)

Holdbillede, Det er en anden tid nu, 2021.

Den endelige musikvideo blev klippet over to-tre dage i mellem jul og nytår i Kristians kælder. Så hyggeligt at besøge ham der, hvor vi sad og sendte kærlige tanker op til Ruth og hans små unger ovenpå. Det tager tid at lave ting ordentligt, og Kristian stopper ikke før den sidder i skabet.

Musikvideo produceret af Click Film og regel Media for R8Dio

Har du ikke hørt, Undskyld vi roder, som er podcasten fra R8dio, så gør det endelig på Spotify eller, hvor du ellers hører podcast. Og støt dem, det koster kun 29 kr pr måned. De penge er godt givet ud. De er fanme så pisse dygtige:

https://r8dio.dk/

Forrige
Forrige

Profilfilm: HAMA perlernes historie

Næste
Næste

Vigtigt valg af caseperson til interview i kundecase